Odpłatność wrześniowa

Drodzy Rodzice,
W odpłatności wrześniowej macie Państwo uwzględniony zwrot opłaty za żywienie, która była naliczona w marcu, a nie została odliczona (dla części z Państwa w czerwcu, dla innych w sierpniu – w zależności od tego jak korzystaliście/nie korzystaliście Państwo z Przedszkola w trybie reżimu sanitarnego). Dzieci, które opuściły już nasze Przedszkole, ale mają w Promykach rodzeństwo, mają odpis u rodzeństwa, pozostałe zwrot otrzymają na konto.
Proszę, aby zwracać szczególną uwagę na kwotę do zapłaty i regulować dokładnie wskazane sumy w terminie (wyjątkiem będzie wrzesień, ponieważ kwity zostały wydane późno, zatem opłata może być dokonana do 20.09.br.). Każdorazowa Państwa pomyłka w kwocie, nieterminowa wpłata lub jej brak, wydłuża czas przygotowania pasków z odpłatnością na kolejny miesiąc dla WSZYSTKICH, ponieważ kwitariusz jest jeden dla wszystkich i przed wydrukiem pasków muszę mieć uporządkowane informacje od WSZYSTKICH Rodziców.
Z góry dziękuję za zrozumienie.
Pozdrawiam
Dyrektor Przedszkola